EU Támogatások

Termelési kapacitás bővítése a Nyír-Mix-Trade Kft-nél
Kedvezményezett neve, címe: NYÍR-MIX-TRADE Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 4461 Nyírtelek, Diófa utca 2.

Projekt címe: Termelési kapacitás bővítése a Nyír-Mix-Trade Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 25.199.529 Ft
A támogatás mértéke: 29,99 %

A projekt tartalma:                                                      
A projekt keretében a Nyír-Mix Kft. TEÁOR 2229 - Egyéb műanyag termék gyártása műanyag szigetelők gyártásához kapcsolódó tevékenységének fejlesztése valósult meg. A jelenlegi piacunk megtartása érdekében magasabb minőségű termékek előállításához szükséges fejlesztések végrehajtása történt meg. Ennek keretében a gépparkunk bővítése és technológiai fejlesztése mellett nyírteleki székhelyünkön egy csarnok épült. Ezek segítségével olyan eszközök beszerzése valósult meg, amelyekkel olyan termékek állíthatóak elő, ami erősíteni a piacon elfoglalt jelenlegi pozíciónkat. A projekt keretében világszínvonalú technológia alkalmazásával magasabb minőségű termékeket állíthatunk elő. Ez jobb munkakörülményeket eredményezett és termékeink bővítését segíti.

A projekt keretében beszerzett eszközök:
2 db HTV öntőgéphez
1 db roppantáshoz használt munkaasztal
1 db előkészítő asztal
1 db primerezéshez munkaasztal
2 db HTV öntőgéphez munkaasztal gumivágáshoz
2 db MEOS munkaasztal
1 db csavarkompreszor
1 db Villamos hőkezelő kemence
1 db XH714 típusú CNC megmunkálóközpont
2 db YL2-V200L modellszámú YizumiRubber öntőgép

Megvalósult egy 200 m3 területű műhelycsarnok komplett építése is ami az új technológia elhelyezéséhez és működtetéséhez szükséges. Ehhez kapcsolódóan a szükséges villamos energia ellátás áramerősség bővítése is megtörtént. A csarnok építés keretében a komplett kivitelezés tartalmazta a villanyszerezés és épületgépészeti munkák elvégzését is.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00537

 


Projekt címe: A Nyír-Mix-Trade Kft kapacitás bővítése
Támogatás összege: 21.961.691 Ft
Támogatás mértéke:
50 %
-

Projekt tartalmának bemutatása:
Gyártó és egyéb gépek vásárlásával lehetőségünk nyílt meglévő kapacitásunk bővítésére. Ennek érdekében vásároltunk egy öntőgépet, és az ehhez szükséges egy darab présformát, két darab egyetemes esztergagépet, egy darab elektromos gyalogkíséretű targoncát, egy darab gázüzemű homlokvillás targoncát, egy darab lézer gravírozógépet, egy darab egységrakomány rögzítő berendezést valamint két darab informatikai eszközt. Az ehhez szükséges infrastrukturális beruházás is elkészült. A gépek beüzemelése megtörtént, a kapacitás-bővítési kitűzött céljaink teljesültek.
-
Projekt tényleges befejezése: 2017.09.15.