Bemutatkozás

Nyírmix Kft. telephely

Társaságunk 1996-ban kezdte meg tevékenységét és teljes egészében magántulajdonú.
Fő tevékenységünk kompozit és epoxi villamos hálózati szigetelők gyártása 0,5-130 kV-ig, hazai és export piacra egyaránt. Éves kapacitásunk meghaladja a 350 ezer darab szigetelőt. Gyártócsarnokunk, Nyírtelek városában, 1000 m2 -es valamint egy 220 m2 -es területen fekszik, létszámunk pedig eléri a 60 főt.

1998-tól ISO minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk, jelenleg az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványoknak megfelelve alkalmazzuk az integrált irányítási rendszert.
Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, mára a legkorszerűbb számítógépes gyártóberendezésekkel rendelkezünk.
2005-ben saját fejlesztésű kompozit szigetelők gyártásába kezdtünk, melyeket európai mintaoltalommal levédettünk.

Nagyon fontosnak tartjuk a környezetünk és a természet megóvását, így saját fejlesztésben olyan szigetelőket is létrehoztunk, amely az álltavilág védelmét lehetővé teszi a villamoshálózaton. Továbbá az alumínium alapanyagaink, 95 %-ban teljesen újrahasznosított anyagokból készülnek.
Szigetelőinkre 5 év garanciát és 35 év szavatosságot vállalunk.
Minden szigetelőnk rendelkezik a nemzetközi szabványokban előírt villamos-mechanikai és design vizsgálattal, melyet független akkreditált vizsgálóállomás végzett. (VEIKI Nagylaboratóriumok Kft, EGU Csehország) Üzleti partnereink áramszolgáltatók, vasúti társaságok, villamossági gyárak, tömegközlekedési vállalatok, stb.

A vevői igények legteljesebb kielégítése érdekében, maximális rugalmasságot tanúsítunk partnereink irányában. Igyekszünk ügyfeleink minden egyedi igényeit kiszolgálni.
Cégünk vezetősége elkötelezett a folyamatos fejlődés iránt. Kollektívánk olyan dolgozókat fogad el munkatársnak, akik a munkájuk végzése során felelősséget érez a minőség folyamatos megtartásáért és fejlesztéséért.